Hrvat se ženi za bankomat

Ljubav ne poznaje granice. Stoljećima su ljudi izgovarajući te riječi zamišljali muškarce starog kova, koji su izlagali svoje živote kako bi došli do svoje ljubljene i unatoč svim ograničenjima uživali u  nedostižnoj, zabranjenoj ljubavi. Ne tako davno zamišljali smo ljude koji su za ljubav bili spremni odreći se svega pa i obitelji, odseliti se na drugi kraj svijeta itd.- sad više ne znamo što da zamišljamo!?  U današnje vrijeme više nego ikad prije nam putem medija raznorazne udruge, društva, udruženja pa i pojedinci  upravo promoviraju da ljubav ne poznaje granice, no današnje  granice su u punom smislu riječi pomaknute. Tolerantni smo! Sve prihvaćamo! Možemo živjeti s činjenicom da postoje homoseksualni brakovi, možemo prihvatiti da posvajaju djecu, prihvaćamo i  gospođe i gospodu starije dobi koji žene netom iz puberteta izašle dečke i curice, sve prihvaćamo i lagano se mirimo s tim da se obitelj u tradicionalnom obliku gubi, te nastaju neki novi oblici kao zamjena za iste. Podržavamo  pojedince koji imaju što za reći pa i putem medija kada su u pitanju određene teme. No kako objasniti kada mediji objave članak ( između njih i jedan naš ne tako nepoznat) ni manje ni više nego o Njemici koja se udaje za avion – (dobro ste čuli -AVION- i mi smo nekoliko puta pročitali naslov kako bi se uvjerili u ispravnost svog vida) – ne samo to – dotična s njim spava i intimna je. I dok  nama prilikom spomena na avione prvo kroz glavu prolazi Krstičevićeva flota aviona, gospođu vjerojatno pri pomisli na aferu aviona prolaze trnci ilitiga Flugzeuge im Bauch ( Njemačka pjesma: Avioni u trbuhu (link)).

Osoba koja umjesto leptirića ima avione u trbuhu i vidno je slučaj za određene  institucije dobila je priliku predstaviti svoja uvjerenja i nesvakidašnju ljubav. Ne, ne krivimo gospođu pionirku avioseksualizma, koja je slaba na široka krila aviona, miris benzina  i neodoljivi šapat motora dok se avion diže.  Moguće je da ima jako uzbudljiv ljubavni život s avionom – no isto tako vjerujemo da i najkreativniji umovi među nama ne mogu zamisliti kako taj odnos izgleda ispod plahte tj. na aerodromu (ili u letu?). Ponavljamo, ne krivimo gospođu, krivimo sebe, proklinjemo trenutak kada smo kliknuli na članak, pročitali ga, samim time podržali čitanost i potvrdili redakciji da volimo takve članke nakon čega nas ne treba čuditi sljedeći mogući naslov: Hrvat se ženi za bankomat. Svojim postupcima (svjesno/nesvjesno) na dnevnoj bazi doprinosimo pomicanju u tekstu navedenih granica – čime i dalje samo opet potvrđujemo da ljubav ne poznaje granice.

U moru odličnih komentara, a koji su u 80% članaka bolji od samih članaka izabrali smo komentar koji nas je posebno nasmijao:


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *